fdsweden-750x400

Varför ska du registrera dig hos Firstdate.se?

  1. De erbjuder en 100 % datumgaranti
  2. 80% av deras GULD-medlemmar hitta kärleken
  3. Det är gratis att registrera si

 

Översikt: Firstdate lanserades i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Island under 2006 med målet att bli den största och bästa dating-gemenskapen på internet. Idag är drygt 1.2 miljoner singlar anslutna till Firstdate för online-dating, och de är för närvarande den näst största dating-webbplatsen i Skandinavien efter Match.com. De menar att deras mål är att vara det mest välbekanta och vänliga dating-webbplatsen, så att du kan känna dig unik, omhändertagen och trygg!

Egenskaper: Firstdate hävdar att det finns fyra saker som gör dem unika:

1. Det finns en 100 % dating-garanti, den enda skandinaviska webbplatsen till hävdar detta.

2. De har fler singlar online än någon annan dating-webbplats.

3. 80 % av deras Guld-användare finner någon att träffa

4. Slutligen blir, var trettionde sekund, någon i Skandinavien Guldmedlem.

Kostnader: Från början är det gratis att ansluta sig till Firstdate.se. Efter en månad börjar du betala en prenumerationsavgift, men du kan också välja alternativet att betala avgiften kvartalsvis. Medlemskapet upphör vanligtvis efter tolv månader, såvida du inte är Guldmedlem då medlemskapet förnyas automatiskt. Guldmedlemmar får sina sex första månader utan prenumerationsavgift, dock krävs det en uppsägningstid på trettio dagar för att avbryta medlemskapet om man väljer att göra det.

Kundtjänst: Firstdate kundtjänst är lätt att använda och snabb att förstå. Webbplatsen visar först en dropdown-meny med de vanligaste frågorna och ger svaren på dessa. Och även om din fråga inte finns med i listan, kan du kontakta kundtjänst direkt och öppna ett ärende hos dem. De hör av sig till dig så snart som möjligt. De hör av sig till dig så snart som möjligt

Varför du bör skapa en profil hos Firstdate:

Som beskrivits i denna översikt, är Firstdate en av de mest framgångsrika dating-webbplatserna i Skandinavien.
Deras 80-procentiga framgång är oöverträffad i branschen.

Nu när du kan bli medlem utan kostnad är det svårt att säga nej. Vi rekommenderar Firstdate, så varför inte ge den en chans!

join